Repeteren = sporten

Repetitiedag twee van 2018 zit erop. Dankzij de Crossfit FSF hebben we de afgelopen twee maandagen mogen repeteren in Driebergen. Te midden van crosstrainers, dumbbells en gewichtheffers. Behalve dat we vol bewondering onze ogen hebben uitgekeken naar de krachten van de vrouwelijke medemens, hebben we ons ook warm gespeeld en gesprongen in de onverwarmde fitness-box.

Voor Erik was het zijn entree binnen de MENERO familie. Geheel naar verwachting heeft hij de rol van Dokter (en) Pelle vlot opgepakt en zich eigen gemaakt. BOX! Nieuw, maar vertrouwd. Als het mis gaat hebben we altijd nog (het) Zieke(n)Fon(d)s. Voor de welwetende.

Omdat het decor van de voorstelling niet zo mobiel is als dat van eerdere producties, hebben we nog niet met alle decorstukken en rekwisieten kunnen spelen. Gelukkig zijn we inmiddels gespecialiseerd in het mime-en van koffers, touwen, knuppels en paraplu’s. En ik denk zelfs dat het mime-en van de (overheerlijke) drankjes uit het lab ze nog het makkelijkst afgaat. Method acting, jongens. Method acting.

Over een kleine twee weken komen we weer samen en dan in Groningen. Mijn (t)huisstad en dichtbij de speellocatie waar we op 4 maart weer mogen spelen. Namelijk bij VRIJDAG aan de Noorderbuitensingel 11. Vlakbij het Noorderplantsoen, je weet wel. Dáár!

In de komende weken proberen we dan ook nog zoveel mogelijk reclame te maken voor datgene waar wij naartoe werken. Onderstaande instanties helpen graag een handje.

Gezinsbode

VanPlan

Theaters In Nederland

En meer…

Help jij mee of heb je zin om te komen kijken? Of gewoon allebei?

Deel dan één van bovenstaande pagina’s of ga naar www.bijvrijdag.nl/menero om een kaartje te kopen. Je wilt het niet missen, knoop het in je oren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s