Voor het eerst: MENERO

Afgelopen zondag, op 15 oktober 2017, ging mijn derde theaterproductie in première. MENERO, over hoe een ziek jongetje zijn fantasie gebruikt om aan de realiteit te ontsnappen. Was jij erbij?

Na twee weken repeteren, op elkaars lip, met-zonder conflictsituaties en PR-stunts en gedeelde emoties hebben we een knaller van een voorstelling neergezet. Het liep niet altijd op ‘rolletjes’, kosten noch moeite werden gespaard en wie heeft het in zijn hoofd gehaald een snelverkleding binnen 0,01 seconde te doen? …

Het was een hectische periode, maar ik had het voor geen goud willen missen. Naast kei-hard werken hebben we vooral ook veel plezier gehad. Van een filmavond na een repetitiedag, tot Italianen bij Vapiano.

Gisteren was het zover. Ik hield voor het eerst een pep-talk, en na knuffels en toi’s was iedereen er klaar voor. De voorstelling begon en het publiek genoot. En ik ook. Wat een luxe om als maker bovenaan de tribune te zitten en te mogen genieten van de acteurs die jóuw verhaal ten tonele brengen. Wat zou ik zonder ze moeten? Ik ben (weer) van ze gaan houden. Ik hoop van harte dat MENERO niet voor het laatst gespeeld is! Als het aan ons aangeleerd accent ligt gaan we zelfs naar België. One can dream, right? 

Ik bedank wederom het Barontheater, de medewerkers en vrijwilligers, Gert, Greet, Anne, Annick, Alfred, Nick, Sjouke Jan, Melle, Nisse, Jaimy, Pim, Rebecca en mijn allerliefste ouders.

Was je er niet bij? Dan heb je écht wat gemist!

Foto’s: Alfred Meester

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s