Ben jij Voordekunst van Menero?

Klik op deze zin om te geven aan Menero via Voordekunst. 

BEN JIJ VOORDEKUNST VAN MENERO?

In de zomer van vorig jaar zette ik de eerste letters op papier. Begin 2017 ontstond Menero. Een jeugdtheatervoorstelling die zich afspeelt in het ziekenhuis. Over een zieke jongen die zijn fantasie gebruikt om aan de realiteit te ontsnappen.
Hoe kon ik het weten? Hoe kon ik weten dat ik niet veel later aan de rand van het ziekenhuisbed van mijn naasten zou zitten? Ik had me het veldonderzoek heel anders voorgesteld.
In deze harde werkelijkheid produceer ik een nieuwe voorstelling, om mij voor even te laten bevinden in de wereld waarin we doen alsof. Niet omdat de werkelijkheid niet bestaat, maar omdat dit mijn manier is om met de harde realiteit om te gaan.

De crowdfunding start vandaag! Het (minimaal) te behalen bedrag is €1000,-. Met dit (ambitieuze) bedrag kan ik het decor financieren, een weergaloos superheldenkostuum realiseren en twee weken repeteren in het theater waar half oktober de voorstelling te zien zal zijn. Help je mij om mijn passie te verwezenlijken? Met al slechts €10,- help je mij op weg naar mijn uiteindelijke doel.
Mijn dank zal GROOT zijn!

Menero zal te zien zijn op 15 oktober 2017, in het BaronTheater in Opende.

Door Hinke Hoeksma (regisseur), Rebecca ter Mors (actrice), Nisse Eimers(acteur), Pim Vielen (acteur) en Jaimy Slingerland (acteur).

Klik op deze zin om te geven aan Menero via Voordekunst. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s